لوازم یدکی مزدا

آموزش زمان تعویض لوازم مصرفی خودرو

آموزش زمان تعویض لوازم مصرفی خودرو

زمان تعویض لوازم مصرفی خودرو

احتمالا شما ازون دسته افرادی هستید که الان سرچ کردید زمان تعویض لوازم مصرفی خودرو و یا زمان تعویض لوازم مصرفی خودرو مزدا و زیر گروه های آن مثل آموزش زمان تعویض لوازم مصرفی خودرو.پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا به تمام سوالات خود برسید و در آخر درصورتی که مجدد سوالی در ذهن دارید میتوانید از مشاورین لوازم یدکی مزدا توکیو استفاده نمایید.

وسیله های مورد استفاده خودرو

همانگونه که می دانید در هر ماشین قطعه هایی وجود دارد که نقش مهمی در کیفیت عملکرد خودرو دارند .

این قطعه ها باید در زمان مشخصی عوض شوند تا کیفیت ماشین حفظ شده و از فرسودگی آن جلوگیری شود .

خودرو حاوی یک سری قطعه هایی است که قابل استقاده هستند و بعد از مدتی که تاریخ انقضا دارند و در زمان‌ هایی مشخص باید عوض شوند. تعویض نکردن به موقع قطعه ها و به ‌موقع لوازم مصرفی خودرو، آسیب‌های جدی به ماشین می ‌رساند.

وسیله های مصرفی خودرو آن دسته از محصول‌ هایی هستند که با گذشتن زمان و طی کردن عمر مفید خود، سریع تر از باقی قطعه ها نیاز به عوض کردن یا تعمیر کردن پیدا می‌کند.

بنابراین دانستن و شناخت نسبت به قطعه ها و وسیله های مورد استفاده یا مصرفی ماشین بسیار مهم است.  چونکه با چک کردن به موقع این وسیله ها می‌توان از آسیب رسیدن به بقیه قسمت های خودرو جلوگیری نمود.

زمان عوض کردن روغن ماشین مزدا

روغن موتور مزدا

روغن موتور مزدا

همانطور که میدانید ، این روغن در خودرو ها می باشد که باعث زنده نگه داشتن خودرو شما می شود ،پس باید مراقب زمان تعویض روغن خودرو خود باشید . ما در ادامه زمان عوض کردن روغن ماشین مزدا و یا سایر ماشین های دیگر را میگوییم.

روغن گیربکس

 هر ۳۰ هزار تا ۵۰ هزار کیلومتر (عوض کردن به موقع آن مانع از ساییده شدن چرخ دنده های داخل ماشین می ‌شود)

روغن هیدرولیک

بهترین زمان عوض کردن روغن هیدرولیک هر ۱۰۰هزار کیلومتر می باشد.

از اثرهای زنگ زدن یا اکسید شدن روغن به تیره شدن یا مات شدن رنگ روغن، کف کردن روغن، تغییر در ویسکوزیته روغن می ‌توانیم اشاره کنیم .

روغن موتور ماشین

اگر در زمان مناسب روغن موتور ماشین عوض نشود باعث  آسیب رساندن به قطعه های داخل موتور می شود.
از نشانه های عوض شدن روغن موتور می توانیم به عوض شدن رنگ روغن، بوی سوختگی روغن و کم شدن غلظت روغن اشاره کرد. زمان عوض کردن روغن موتور بین ۵۰۰۰ الی ۱۰۰۰۰ کیلومتر است.

روغن ترمز خودرو

وظیفه ی اصلی روغن ترمز به حرکت در آوردن تمام اجزا های سیستم ماشین می باشد. باید به این نکته اشاره کرد که روغن ترمز زیر دما و فشار بالا کار می کند. اگر روغن ترمز خاصیت خود را از دست بدهد باعث می شود تا روغن به سیلندرها نرسیده و عمل توقف کردن ماشین انجام نگیرد.
همچنین زمان عوض کردن روغن ترمز بین 1 الی 2 سال می باشد .

زمان عوض کردن فیلترها در ماشین

در کنار روغن های ماشین ، فیلتر ها نیز مهم می باشند که باید تایم عوض کردن آن را بدانید .ما در ادامه برخی از آن ها را به شما میگوییم.

پالایه یا فیلتر بنزین

پالایه بنزین نیز یکی از وسیله های مصرفی ماشین است که عوض نکردن آن می‌تواند در سوخت‌ رسانی مشکل ایجاد کنید. برای دانستن از زمان عوض کردن فیلتر بنزین می‌ توانیم نگاهی به جدول سرویس ماشین بیندازید، اما متوسط زمانی که باید پالایه بنزین عوض شود بین ۱۰ تا ۲۰ هزار کیلومتر است. کیفیت پایین سوخت باعث می‌شود کارایی های پالایه بنزین پایین بیاید و نیاز به عوض کردن زودتر پیدا کند.

پالایه یا فیلتر هوا

تعویض فیلتر مزدا

تعویض فیلتر مزدا

این قطعه از ورود موادی همانند گرد و خاک و . . به داخل موتور خودداری و جلوگیری می کند. هم چنین فیلتر هوا کیفیت آتش گرفتن شمع ها را بیشتر و افزایش می دهد.
زمان عوض کردن پالایه هوا با توجه به آلودگی هوا حدودا بین 1 الی 2 ماه می باشد .

فیلتر یا پالایه روغن: هر ۱۰ هزار کیلومتر (جلوگیری از آسیب زدن سیالات آلوده به سامانه هیدرولیک می شود)

زمان عوض کردن دستگاه ترمز

ترمز خودرو از جمله مهم ترین موارد تعویضی خودرو می باشد که باید از زمان خرید تا زمان تعویض ترمز رابدانید  . ما در ادامه آن را به شما می گوییم.

لنت ترمز

زمان تعویض لنت ترمز مزدا

زمان تعویض لنت ترمز مزدا

در واقع وظیفه این قطعه به وجود اوردن و تولید نیروی اصطکاکی جهت کم کردن و توقف خودرو می باشد . امروزه 2 نوع لنت دیسکی و کفشکی در بازار پخش می شود که جنس لنت ها از فلز نرم می باشد. زمانی که در لنت، کلفتی و ضخامت فلز نرم از حد خود کمتر می شود با دیسک درگیر شده و ایجاد صدا می کند. اگر لنت ها در زمان مناسب عوض نشوند ، باعث می شود دیسک چرخ آسیب ببیند و ترمزها به خوبی نگیرد.

 زمان عوض کردن لنت چرخ جلو بین ۲۰ تا ۳۰ هزار کیلومتر و لنت عقب بین ۷۰ تا ۱۰۰ هزار کیلومتر است.

لنت ترمز جلو: هر ۲۰ هزار کیلومتر

لنت ترمز عقب: هر ۴۰ هزار کیلومتر

دیسک چرخ: هر ۱۰۰ هزار کیلومتر

زمان عوض کردن تسمه های ماشین :

تسمه دینام: هر ۲۰ هزار کیلومتر

تسمه تایم: هر ۶۰ هزار کیلومتر

ضد یخ و آب رادیاتور

ضدیخ از تشکیل رسوب ها و از خوردگی قطعه ها جلوگیری می کند. آب خالص باعث رسوب گذاری در بعضی از قسمت های رادیاتور می شود به همین دلیل از آب رادیاتور به جای آب خالص استفاده می شود. هر هفته باید ضد یخ و آب رادیاتور چک شود و در صورت کم کردن به رادیاتور اضافه شود .

زمان تعویض باتری خودرو مزدا

یکی از مهم ترین قطعه های ماشین باتری می باشد عواملی مثل سولفات شدن باتری ، رسوب به وجود آمده در صفحه های باتری بر اثر گسترش و باعث خراب شدن باتری می شود. برای بیشتر شدن طول عمر باتری، سعی کنید در فصل زمستان باتری را کاملا شارژ کنید و موتور را گرم نگه دارید.

باتری ها معمولا دارای گارانتی هستند. از این رو، آنها بر پایه زمان رتبه بندی می شوند. سلامت و طول عمر باتری شما به واسطه عوامل مختلفی از جمله دما و مدت زمان استفاده نشده انتخاب می شود. معمولاً 4 تا 5 سال کار می کنند و پس از آن باتری ها باید عوض شوند. برای یک مالک متوسط ماشین، این به 80500 تا 96000 کیلومتر (50000 تا 60000 مایل) می باشد.

 عوض کردن دیر هنگام باعث تمام شدن ناگهانی باتری و از کار افتادن ماشین می‌شود.

زمان تعویض دیسک و صفحه مزدا

دیسک صفحه باعث به حرکت درآوردن ماشین و عوض شدن دنده می شود. پس از مدتی ممکن است که صفحه کلاچ دچار ساییدگی شود و به این صورت جهت باید عوض شود .
زمان عوض شدن دیسک و صفحه متوسط راهی بین ۶۰ الی ۸۰ هزار کیلومتر است.

زمان تعویض لاستیک در مزدا

به دلیل تماس لاستیک با سطح زمین جنس آن باید از مقاومت بالایی برخوردار باشد. جنس لاستیک از کائوچو، لایه های استیل و پشم طبیعی می باشد و از وظیفه های این قطعه می توان به توانایی حمل بار، تحمل حرارت، انتقال نیرو و . . . اشاره کرد.
زمان عوض کردن لاستیک ها بین 70 الی 100 هزار کیلومتر می باشد.

زمان تعویض شمع در مزدا

شمع ماشین وظیفه بر افروختن بین سوخت و هوا را بر عهده دارد. نوک شمع های ماشین باید سفید باشند و اثری از زنگ زدگی و کثیفی روی آن دیده نشود. زمان عوض کردن شمع بستگی به نوع آن دارد که بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار کیلومتر است.

اگر ماشین به صورت غیر طبیعی استارت بخورد یا شتاب ماشین کم باشد و در دور زدن آرام لرزش موتور را حس کردید و دود آبی از اگزوزه ماشین خارج شد یعنی شمع ها مشکل دارد و باید عوض شوند.

زمان تعویض پولک یا واشر سرسیلندر

زمان تعویض لوازم مصرفی مزدا

زمان تعویض لوازم مصرفی مزدا

این پولک یا واشر بین سیلندر و سرسیلندر قرار دارد و بهتر است هر ۱۰۰ هزار کیلومتر واشر سرسیلندر را عوض کنید.

پمپ بنزین

بهترین زمان عوض کردن پمپ بنزین هر ۶۰ هزار کیلومتر

خراب شدن پمپ بنزین عمل سوخت‌ رسانی را قطع می‌کند و سوخت مورد نظر برای انجام عمل آتش گرفتن تامین نمی‌ شود.

شست و شو و عوض کردن انژکتورها

بهترین زمان شست و شو و یا عوض کردن انژکتورها: هر  50 هزار کیلومتر است. از نشانه ‌های خرابی یا گرفتگی انژکتور می توان به عقب افتادن یا تاخیر یا مکث و ایستادن در هنگام دور گرفتن موتور، آتش گرفتن نامنظم، افت کار کرد موتور، لرزش موتور، رد شدن در آزمون آلایندگی و افزایش مصرف سوخت اشاره کرد.

سنسور اکسیژن

بهترین زمان عوض کردن سنسور اکسیژن: هر ۵۰ هزار کیلومتر. خراب شدن سنسور اکسیژن موجب افزایش مصرف سوخت در خودرو می ‌شود.

سیم کلاچ و سیم گاز

بهترین زمان عوض کردن سیم کلاچ و سیم گاز هر ۵۰ هزار کیلومتر

از نشانه‌ های خراب شدن یا خط کشی یا تنظیم نبودن سیم کلاچ می‌توان به درگیر بودن سیستم کلاچ پس از رها کردن پدال کلاچ اشاره کرد.

اویل پمپ

بهترین زمان عوض کردن اویل پمپ هر ۹۰هزار کیلومتر در صورت خراب شدن، روغن در موتور به گردش در نمی ‌آید.

دیسک ترمز

زمان عوض کردن دیسک ترمز هر ۱۰۰هزار کیلومتر. به هنگام رسیدن به کیلومتر ذکر شده باید دیده شود و در صورت لازم بود آن را عوض کرد.

عوض کردن فیلتر گاز: این فیلتر باید در هر ۴۰٫۰۰۰ کیلومتر عوض شود.

آب مخزن شستشوی شیشه خودرو: باید هر هفته بررسی و چک شود.

گردگیرها: بعد از هر 30000 کیلومتر رانندگی

سیستم تعلیق یا تاخیر: توصیه می کنیم سیستم تعلیق را بعد از حداکثر 80000 کیلومتر (50000 مایل) بررسی کنید.

خنک کننده:

مایع خنک کننده پشتوانه می کند که موتور هنگام کار بیش از حد گرم نمی شود. با گذشت زمان، سطح pH  مایع خنک کننده تغییر می کند یا سطح مایع خنک کننده کم‌ و کاهش می یابد. در نتیجه، نمی تواند موتور را به طور موثر خنک کند، و بسته افزودنی مایع خنک کننده می تواند توانایی کنترل خوردگی خود را از دست بدهد.

برای ایمن بودن، شیلنگ های خنک کننده و رادیاتور را پس از طی مسافت 96000 کیلومتر (60000 مایل) عوض کنید.

فیوزها:

فیوزها اکثراً در زمانی که اتصال بین دو پایه فیوز قطع شود سوخته است و کار نمی‌کند. سوختن فیوز باعث از کارافتادن سیستم برقی مربوط به آن می‌شود. مانند خاموش شدن چراغ‌ ها و یا کار نکردن برف ‌پاک‌کن‌ ها و فن‌ ها که باید حتماً فیوز عوض شود. در غیر این صورت هر ۴۰ هزار کیلومتر بهتر است که عوض شود.

کاسه ‌نمدها:

کاسه ‌نمد در زمان خرابی دچار نشتی می‌ شود که باعث کم شدن مقدار روغن و آسیب به دیفرانسیل ‌ها می ‌شود.

از نشانه‌ های خرابی کاسه ‌نمد: کمبود روغن در دیفرانسیل، به‌ وجود آمدن سر و صدا دیفرانسیل در حین حرکت و دیدن نشتی روغن از بین چرخ ‌ها است. کاسه ‌نمدها در صورت خرابی و یا هر ۵۰ هزار کیلومتر عوض می شوند.

جمع بندی

این موردها جزو مهمترین وسیله و لوازم مصرفی ماشین می باشند که باید به صورت دوره ای دیده شود و در صورت نیاز، تلاش به عوض کردن آن ها کرد. به غیر از مورد های گفته شده، لوازم و قطعه های دیگری نیز در ماشین هستند که باید به صورت دوره ای دیده شود و در صورت نیاز عوض یا تعمیر شوند.

خرید لوازم یدکی مصرفی

دوستان عزیز سایت لوازم یدکی مزدا توکیو به صورت تخصصی در زمینه فروش لوازم یدکی مزدا در تهران فعالیت میکند که شما عزیزانی که در تهران نیستید میتوانید از طریق سایت به برسی کامل لوازم یدکی مزدا بپردازید و یا خرید خود را انجام دهید و هرجای ایران که هستید درب منزل این محصولات را تحویل بگیرید.

author-avatar

درباره MHA007

معرفی کوتاه سلام، من محمدحسین عبدالله هستم. طراح و پشتیبان سایت و متخصص سئو با بیش از هشت سال تجربه در زمینه‌های مختلف تکنولوژی و کامپیوتر. تخصص من در طراحی وب، بهینه‌سازی موتور جستجو (سئو) و طراحی گرافیکی است. علاقه‌مند به استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌ها برای ایجاد راه‌حل‌های خلاقانه و موثر است. سابقه کاری طراح و پشتیبان سایت و سئو (از سال 1393 تا به امروز) فعالیت حرفه‌ای در زمینه‌های طراحی سایت، بهینه‌سازی موتور جستجو (سئو) و طراحی گرافیکی از سال 1395 تا کنون. تجربه کار با انواع سیستم‌های مدیریت محتوا و ابزارهای طراحی وب. بهینه‌سازی وب‌سایت‌ها برای دستیابی به بالاترین عملکرد در موتورهای جستجو. طراحی گرافیکی برای وب‌سایت‌ها، شامل ایجاد طرح‌های بصری، لوگوها و موارد دیجیتالی دیگر. تحصیلات مهندسی ارشد نرم افزار کامپیوتر دوره‌های مختلف در زمینه تکنولوژی و کامپیوتر (از سال 1393 تا به امروز) شرکت در دوره‌های تخصصی طراحی وب، سئو و طراحی گرافیکی. به‌روز رسانی دانش فنی با شرکت در کارگاه‌ها و سمینارهای تخصصی. مهارت‌ها طراحی وب: HTML, CSS, JavaScript، و سیستم‌های مدیریت محتوا مانند WordPress. سئو: تسلط بر اصول و استراتژی‌های بهینه‌سازی موتور جستجو. طراحی گرافیکی: مهارت در استفاده از نرم‌افزارهایی مانند Adobe Photoshop و Illustrator. مدیریت پروژه و مهارت‌های ارتباطی. پروژه‌ها و دستاوردها طراحی و بهینه‌سازی وب‌سایت شخصی: mha007.ir توسعه و پیاده‌سازی وب‌سایت شخصی با تمرکز بر UX/UI و بهینه‌سازی سئو. دستیابی به افزایش چشمگیر در بازدید و موقعیت‌یابی در موتورهای جستجو. اطلاعات تماس وب‌سایت: mha007.ir ایمیل: [mohamadhosein.mha007@gmail.com] شماره تماس : 09102444557

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *